Tjänster

Tjänster

Den assistansberättigade har rätt att välja assistansanordnare själv. När du väljer oss hjälper vi dig med fullständig service kring din ansökan för assistansersättning. Detta innebär kontakter med myndigheter, fylla i blanketter, skriva en grundlig ansökan och överklaga beslut.

Våra kunder, barn som vuxna får själva vara med och bestämma vem eller vilka som ska assistera just dem. Kunden är även delaktig i schemaläggning och bestämmer över hur assistansen ska genomföras och vilka assistenter som följer med på vilka aktiviteter. Som kund hos oss har du alltid tillgång till en kompetent löneadministratör som snabbt svarar på dina frågor om löner/skatter/semesterersättning och du  har alltid full insyn i din ekonomi.

This entry was posted in Tjänster. Bookmark the permalink.

Comments are closed.