Hem > Evviva > God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Hej!

Det har varit ett händelserikt år med ett stort antal utmaningar. Vi har genomgående arbetat hårt för att förbättra din personliga assistans och förstärka Evviva som bolag. Som ett exempel, har en av våra kunder på Evviva förlorat rätten till personlig assistans, vilket gjorde att vi överklagade beslutet till Förvaltningsrätten. Efter hårt kämpande tillsammans med kunden och hans mamma vann vi mot kommunen, och kunden har nu en livslång rätt till personlig assistans. Andra exempel, är att vi även vunnit rätten till personlig assistans hos Försäkringskassan för ett par nya kunder, som tidigare har fått avslag minst tre gånger på ansökan om personlig assistans. Vi har också lyckats öka assistanstimmarna för många av våra ”gamla” kunder.

Vidare vill vi tacka alla våra kunder och medarbetare som under den här utmanande tiden har samarbetat med oss och kämpat hårt för att bevara en god säkerhet och hälsa. I och med det fortsatta Corona läget samt att många av våra kunder alltjämt tillhör riskgrupper, vill vi uppmana er att fortsatt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi uppmanar även personalen att fortsatt behålla en god handhygien och använda handsprit. Om ni misstänker sjukdom eller upplever minsta lilla symptom är det viktigt att ni stannar hemma, för att öka tryggheten på arbetsplatsen.

Personalen på kontoret har fortsatt kraftigt minskat fysiska möten med personal och kunder och prioriterar i första hand användandet av alternativa kommunikationsmedlen. Vi tackar även för den tidigare feedback vi har fått angående lättillgängligheten på kontoret.

Med detta, blickar vi framåt och ser fram emot ett spännande 2022.

Tack återigen för ett gott samarbete!


God Jul och Gott nytt år!


« Tillbaka till nyheter