Hem > Inverkan

Inverkan

Det som utmärker Evviva är vår vision att erbjuda en personlig assistans som är individuellt anpassad. Vi tar hänsyn till att människor har olika behov samt arbetar långsiktigt för att kvalitetssäkra alla led genom att vara öppna, professionella och närvarande i din assistans. Evivva är ett färgrikt företag som präglas av mångfald samt ett öppet och prestigelöst bemötande av kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Oavsett om det är ett språkligt eller kulturellt behov, är vi din förlängda arm som hjälper och skapar trygghet i ditt vardagliga liv. Vår verksamhet bygger på erfarenhet, kunskap och närhet till dig som kund. Vi ställer höga krav på våra assistenter, då det är vår viktigaste tillgång i att leverera en högkvalitativ personlig assistans. Dessutom arbetar vi ständigt med återkoppling och utbildning för att tillsammans fortsatt utveckla verksamheten i linje med kundernas behov i enlighet med LSS-lagen.

Isak, som tar emot personlig assistans i Stockholm

Nina, Ishaks mamma

“Jag vill det bästa för mitt barn som har multifunktonsnedsättning och därför har jag valt Evviva som ska ombesörja mitt barns personliga assistans.”

Läs mer

Djurgården Lions

“Innebandyplanen blir lite som en frizon där varje individ får vara sig själv utan att den ifrågasätts, vilket är verkligheten för många spelare.”

Läs mer