Hem > Tjänster > Ledsagarservice

Ledsagarservice

Evviva erbjuder en ledsagarservice som präglas av ett flexibelt arbets- och synsätt där kundens önskemål står i centrum. Vi strävar efter att tillsammans med din ledsagare skapa ett nära och tryggt samarbete. För att åstadkomma detta inkluderar vi alltid dig i skapandet av en individuellt anpassad insats utifrån dina särskilda behov, förutsättningar och intressen.  Vidare för vi en kontinuerlig dialog med dig och våra anställda för att kvalitetssäkra din ledsagning. 

Vår ledsagarservice är en del av Evviva där vi dagligen arbetar för att säkerställa att din insats motsvarar dina förväntningar. Vi har mer än 30-års kunskap och erfarenhet från att arbeta med barn och vuxna som har diagnostiserats med funktionsnedsättning, vilket ger oss möjligheten att erbjuda en hög kvalitativ personlig anpassad ledsagarservice.

Likväl värdesätter vi tillsammans med våra medarbetare att trygga din insats genom att satsa hårt på bemanning, genomförandeplan, kompetensutveckling, social dokumentation och bibehålla kontinuerlig kontakt. Våra ledsagare har därav varierade yrkesbakgrunder, bredd kompetens och lång arbetslivserfarenhet.

Mångfalden har alltid genomsyrat vår holistiska filosofi inom Evviva i både kultur och språk som vävs i det svenska samhället på ett harmoniskt sätt. Som exempel på dem språk som talas i verksamheten namnar vi följande:  svenska, arabiska, tigrinja, engelska, bosniska, lankesiska, somaliska, turkiska, amharinja.


Tillbaka till våra tjänster

Vill du veta mer?


Vi svarar gärna på era frågor. Lämna era uppgifter, så kontaktar vi er eller ring oss.

08 - 21 21 11

    Tillbaka till våra tjänster